Content

Кампания 2016 г.

СМГ и Училищното настоятелството набират средства за пътуванията на отборите по математика за участия в престижни международни състезания

 


Подкрепете Софийска математическа гимназия!

Да подкрепим златните деца на България

Да помогнем на Сашо

Призив към нашите ученици, бивши и настоящи, учители и родители
На 28.12.2012г, при неизяснени обстоятелства до момента, нашият бивш ученик Сашо Попов е претърпял инцидент, в следствие на което в момента се намира в реанимация. Има много тежки травми на главата, счупен череп, кръвоизлив на мозъка и други фрактури. По-лошото е, че има проблем с гръбнака и лекарите казват, че има опасност да не проходи.  Семейството му проучва,  все пак,  възможностите и се надяват това да не е така. 

За момента се налага да се направи стабилизираща операция, защото все още е в много тежко състояние. В последствие ще се търси болница, която да проведе сложната операция на гръбначния стълб и да се надяваме, че ще се възстанови! И двете операции струват много пари, а семейството му няма възможност да ги даде - първата ще бъде в България, а за втората има няколко варианта, но по информацията, която имаме, става въпрос за над 150 000 лв.

Нека всеки, който има възможност, да помогне!

Сметката е на името на майка му:

Алианц Банк

IBAN:BG56 BUIN 7220 1042 3822 17

BIC:BUINBGSF

Соня Рангелова Попова

Група във Фейсбук:

http://www.facebook.com/groups/121675511334703/

Кампания 2017 г.Дарете и станете част от успеха на златните деца на България! 

 

Дарение за състезание:
Сума (лв.):
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки.

За да получите документ, който удостоверява дарението пред данъчните служби, моля изпратете контакти и данни на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .

Контакти

Адрес: ул. "Искър" No 61
София 1000
e-mail: info@smgstars.org